На Житомирщині до «Армії відновлення» за півроку долучилося майже 500 безробітних » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині до «Армії відновлення» за півроку долучилося майже 500 безробітних

Автор: news_maker від 4-07-2023, 21:51, переглядів: 8


«Армія відновлення»: майже 500 безробітних долучилися на Житомирщині за півроку. Необхідність організації суспільно корисних робіт передбачили 33 територіальні громади, визначивши їх види відповідно до місцевих потреб. Про це повідомляє Житомирська обласна служба зайнятості.

«Так, виконавці робіт надають допомогу вразливим верствам населення та постраждалим внаслідок бойових дій, обслуговують пункти незламності, забезпечують функціонування місць для внутрішніх переселенців, заготовляють дрова, плетуть маскувальні сітки, підтримують у готовності захисні споруди, у тому числі, цивільного захисту та ін.», – йдеться у повідомленні

Найбільше людей забезпечили роботою в рамках проєкту – у Любарській і Олевській громадах (по 48 безробітних), а також в Овруцькій, Чуднівській та Волицькій – по 46, 41 та 39 осіб відповідно.

На заробітну плату учасникам робіт з державного страхового фонду на випадок безробіття профінансовано понад 3,7 млн грн. Оплата праці не може бути нижчою за мінімальну зарплату (6700 гривень за місяць роботи).

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: