ФК «Полісся» підписав контракт на три роки з Вячеславом Танковським » Новини Житомира
 
 


ФК «Полісся» підписав контракт на три роки з Вячеславом Танковським

Автор: news_maker від 4-07-2023, 22:12, переглядів: 12


Футбольний клуб «Полісся» уклав контракт терміном на 3 роки з півзахисником Вячеславом Танковським. Про це повідомляє пресслужба ФК «Полісся».

Танковський — вихованець донецького «Шахтаря», в професійній кар’єрі виступав за «Шахтар», «Зорю», столичний «Арсенал», «Маріуполь» та «Металіст». Останнім клубом Вячеслава був СК «Дніпро-1», за який футболіст виступав на правах оренди.

З 2011 до 2015 року Вячеслав Танковський виступав за національну збірну України різних вікових категорій і був одним з ключових гравців.

«Футбольний клуб «Полісся» усвідомлює високий рівень футболу, який панує в Українській Прем’єр-Лізі. Як команда, яка вперше в своїй історії виступатиме в елітному дивізіоні, ми розуміємо важливість підсилення складу і окремих позицій. Саме тому ми продовжуємо селекційний відбір. Переконані, що Вячеслав Танковський гармонійно увіллється в колектив і разом з командою буде досягати високих цілей, які перед клубом ставить президент «Полісся» Геннадій Буткевич», — коментує підписання контракту генеральний директор ФК «Полісся» Володимир Загурський.

Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: