У Житомирі п'ять адміністративних матеріалів отримав водій, який перебував за кермом з ознаками сп'яніння » Новини Житомира
 
 


У Житомирі п'ять адміністративних матеріалів отримав водій, який перебував за кермом з ознаками сп'яніння

Автор: news_maker від 17-07-2023, 21:23, переглядів: 163


Учора, близько 17-ї години, патрульним надійшло орієнтування, що водій авто ВАЗ порушує ПДР та, ймовірно, перебуває в стані сп'яніння. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«На проспекті Незалежності екіпаж помітив вказаний транспортний засіб та подав сигнал про зупинку, автомобіль зупинився посеред дороги, а водій кинувся навтьоки.

Інспектори затримали чоловіка.

Останній чинив опір законним вимогам поліцейських, нецензурно висловлювався, мав ознаки алкогольного сп'яніння та не надав жодних відповідних документів на транспортний засіб», – йдеться у повідомленні.

Пройти освідування на стан сп'яніння у встановленому законом порядку керманич — відмовився.

На громадянина інспектори склали низку адміністративних матеріалів: за ст. 173 (Дрібне хуліганство), за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів), за ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року вчинення порушень, передбачених частинами другою - четвертою цієї статті) КУпАП та протокол адмінзатримання.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: