Набої, граната та підривач: у трьох жителів Житомирщини вилучили зброю та боєприпаси » Новини Житомира
 
 


Набої, граната та підривач: у трьох жителів Житомирщини вилучили зброю та боєприпаси

Автор: news_maker від 17-07-2023, 22:17, переглядів: 9


Днями правоохоронці провели санкціоновані обшуки у приватних домоволодіннях. У результаті вилучили гранати, пістолети, підривачі та набої. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Оперативники Звягельського райвідділу поліції отримали інформацію про можливе зберігання зброї 51-річним жителем Довбиської громади. Під час обшуку з будинку чоловіка вилучили корпус гранати Ф-1, підривач, набої до кулемету та стартовий пістолет. Усе це господар зберігав у шафі та пояснив, що знайшов такі «трофеї».

Малинські поліцейські провели процесуальні заходи в будинку 31-річного жителя Чоповицької громади. Звідти вилучили пістолет калібру 9 мм, попередньо, перероблений зі стартового на бойовий, та кілька набоїв. Наявність таких «сувенірів» чоловік також пояснив знахідкою», – йдеться у повідомленні.

Оперативники Бердичівського райвідділу поліції провели обшук у помешканні 59-річного жителя Райгородоцької громади, якого запідозрили у незаконних оборудках з наркотиками. Натомість виявили в його оселі понад півсотні набоїв, підривач та димову шашку.

Усе виявлене направлено на дослідження Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Досудові розслідування проводяться за ознаками кримінальних діянь, передбачених ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Відповідно до чинного законодавства подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: