ФК «Полісся» провів останній контрольний поєдинок з ФК «Грацер» в Австрії та їде додому з перемогою » Новини Житомира
 
 


ФК «Полісся» провів останній контрольний поєдинок з ФК «Грацер» в Австрії та їде додому з перемогою

Автор: news_maker від 18-07-2023, 13:06, переглядів: 36


Минув місяць тренувальних зборів житомирського ФК «Полісся» у Австрії. У місті Штегерсбах команда старанно готувалась до початку свого першого сезону в УПЛ. Перед собою «вовки» ставили амбітні цілі.

У рамках зборів команда провела 5 контрольних матчів. Розпочали марафон із ФК «Сепсі» з Румунії.

Перший поєдинок закінчився поразкою. Впродовж матчу тривала запекла боротьба з обох сторін, та лише на 89-й хвилині житомиряни поступились румунам. Рахунок – 0:1. Та хлопці не засмутилися, а сприйняли такий результат як мотивацію.

Під час другого поєдинку житомиряни зустрілись на полі з ФК «Оцелум» також з Румунії. По ходу зустрічі гравці «Полісся» двічі пропустили, але завдяки двом голам Дениса Янакова зрівняли рахунок. Перший гол Денис забив з пенальті, а другий — зі штрафного удару, ефектно поклавши м'яч у дальній кут.

Третій матч «Полісся» провели з місцевою командою з Відня «Рапідом». Підтримати житомирян приїхали більше сотні українців і вони створили неймовірну атмосферу на стадіоні. А сама гра закінчилась з нічийним рахунком 1:1.

Передостанній матч «Полісся» провело з австрійським ФК «Гартберг». Житомиряни пропустили першими, втім, доволі швидко відіграли пропущений м'яч — рахунок зрівняв новачок «Полісся» Бені Макуана. Згодом Денис Янаков з пенальті подвоїв перевагу «вовків», а в другому таймі третій гол у ворота австрійців поклав півзахисник нашої команди Богдан Кушніренко. Гра закінчилась з результатом 3:2

Закінчили збори житомиряни 15-го липня з футбольним клубом «Грацер». «Вовки» пропустили у першому таймі. Але після перерви «Полісся» зуміло переламати хід поєдинку. Рахунок — 1:4. Тож з перемогою повертаються додому. А результат підготовки до нового сезону, кажуть, буде зрозумілим по матчам в УПЛ.

Категорія: Відео / Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: