ФК «Полісся» у меншості здобув перемогу над київським ФК «Динамо» з рахунком 3:2 » Новини Житомира
 
 


ФК «Полісся» у меншості здобув перемогу над київським ФК «Динамо» з рахунком 3:2

Автор: news_maker від 10-10-2023, 14:21, переглядів: 32


Справжнє свято футболу відбулося у Житомирі 6-го жовтня. Місцева футбольна команда «Полісся» у рамках 10-го туру УПЛ зустрілась на полі із київським «Динамо». Цей поєдинок вболівальники ще до початку прозвали історичним, і не помилилися. Обидва клуби активно розпочали гру, хоча житомиряни пропустили першими вже на 4-й хвилині.

Житомиряни змогли відігратися вже на 15-й хвилині. Автором голу став Борис Крушинський. На перерву команди пішли з нічийним рахунком – 1:1. У другому таймі першими також вдалося відзначитися киянам. З пенальті Віталій Буяльський пробив лівий нижній кут. За кілька хвилин господарі залишилися вдесятьох, однак Пилип Будківський, котрий вийшов на заміну, змінив хід гри і забив на 64-й хвилині.

Після цього житомиряни подарували вболівальникам віру у перемогу, яку за шість хвилин після 2-го забитого м’яча приніс команді Артем Козак. Рахунок – 3:2 на користь «Полісся».

Попри складну гру, вилучення, задоволений залишився і головний тренер житомирян. Говорить, це не тільки по рахунку матчу, а й по самій віддачі та підготовці хлопців.

Та ось поки у житомирян свято, кияни називають свою поразку надто ганебною. Навіть втрачають віру у свою команду.

За грою «Полісся» спостерігав і Олександр Усик, який також є частиною команди. Говорить, сам виходити на поле поки не готовий, але за своїх вболівав усією душею. І грою задоволений.

Після гри з «Динамо» «Полісся» посідало першу сходинку у турнірній таблиці УПЛ. Зараз опустилася на друге, а лідером став «Кривбас».

Категорія: Спорт / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: