Хотіла підзаробити, проте втратила власні заощадження: на Житомирщині жінка віддала шахраям 98 тис. грн. » Новини Житомира
 
 


Хотіла підзаробити, проте втратила власні заощадження: на Житомирщині жінка віддала шахраям 98 тис. грн.

Автор: news_maker від 15-01-2024, 19:48, переглядів: 2


У соціальних мережах та месенджерах поширюються рекламні публікації про можливість заробітку дистанційно. А повідомлення зі спокусливими пропозиціями легких грошей надходять на мобільні з невідомих номерів. Шахраї пропонують чималий дохід за написання коментарів, відгуків, поширення повідомлень, перегляди відео та інше. Надалі пропонують вкладати власні кошти для отримання прибутку. Про це повідомляє Коростенське районне управління поліції.

«Днями до Коростенського райуправління поліції звернулась 30-річна жителька Ушомирської громади. Жінка розповіла, що напередодні в інтернеті знайшла оголошення про додатковий дохід. Її «дистанційна» полягала у вподабайках та позитивних коментарях. А для отримання ще більшого заробітку заявниці запропонували додаткові завдання, які потребували вкладень. У результаті жінка переказала близько 50 тисяч гривень, очікуючи надприбутків. А за кілька днів, повіривши у такий «бізнес», вона переказала на рахунки невідомих ще 48 тисяч гривень. Після цього спілкування з «роботодавцем» припинилося», – йдеться у повідомленні.

Нині дізнавачі райуправління в межах кримінального провадження за ст. 190 (Шахрайство) КК України встановлюють причетних осіб.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: