Зміни у поповненні транспортних карток в Житомирі: що змінилося з новим оператором » Новини Житомира
 
 


Зміни у поповненні транспортних карток в Житомирі: що змінилося з новим оператором

Автор: news_maker від 10-03-2024, 13:17, переглядів: 818


З 9-го березня у звичних всім містянам точках продажу та поповнення карток "Аптеках оптових цін" почали відмовляти у поповнені карток. Це сталося через зміну оператора системи оплати проїзду. Відтепер валідаторами у транспорті опікується приватна фірма ТОВ "СІТІ КАРД СИСТЕМ-ЖИТОМИР".

На території Житомирської громади працює 27 терміналів самообслуговування CityCard для продажу та поповнення електронних квитків: 21 з них розміщені у магазинах "Полісся продукт", а шість — на центральних вулицях. Термінали приймають лише готівкову оплату.




Повний перелік актуальних точок поповнень можна знайти на транспортному порталі Житомира.

Безготівкове поповнення доступне тільки онлайн на сайті оператора. Обіцяють, що кошти надходитимуть на картку протягом декількох хвилин.

Як і раніше поповнити картку можна в терміналах Сity24, EasyPay, вони розміщені як на зупинках так і в магазинах міста. Що ж до оплати касиру, як це було раніше, то така можливість взагалі відсутня.

Зауважимо, що інші питання роботи нової системи ми розглянули у статті за посиланням https://zt-news.org.ua/index.php?newsid=19855.

Якщо виникнуть запитання щодо використання системи СіtyCard — вам допоможуть у Центрі підтримки СіtyCard (вул. Театральна, 13). Графік роботи: понеділок – п'ятниця, 08:00 – 18:00. Тел.: 0730631100 (з 08:00 до 22:00).

Нагадаємо, раніше валідатори у транспорті обслуговувало комунальне підприємство Житомиртранспорт. Система запрацювала у лютому 2017 року, першою в Україні почала приймати до оплати саме банківські картки. Останнім днем роботи старої системи стало 8 березня 2024 року.

Категорія: Новини / Транспорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: