У Житомирі судитимуть 32-річного чоловіка, який розраховувався чужою карткою » Новини Житомира
 
 


У Житомирі судитимуть 32-річного чоловіка, який розраховувався чужою карткою

Автор: news_maker від 14-03-2024, 13:32, переглядів: 67


Слідчі поліції зібрали докази причетності чоловіка до привласнення платіжного засобу та крадіжки коштів з рахунку. На початку лютого 48-річна містянка повідомила поліцейських про зникнення її банківської картки та грошей. За словами потерпілої, з рахунку було викрадено близько 15 тисяч гривень. Про це повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Оперативники Житомирського районного управління поліції провели низку розшукових заходів та встановили причетного до правопорушення. 32-річний житомирянин визнав свою провину в учиненому та розповів, що розраховувався за допомогою чужої банківської картки безконтактним способом, що не вимагало пін-коду. Він купував харчові продукти, алкоголь та інші речі в магазинах міста.

Крім того, встановлено, що чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за користування чужою банківською карткою. Тоді йому судом було обрано покарання, не пов’язане з позбавленням волі», – йдеться у повідомленні.

Нині слідчі Житомирського районного управління поліції інкримінують фігурантові вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 1 ст. 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) КК України.

За вчинені правопорушення підозрюваному загрожує ув’язнення від 5 до 8 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: