Нетверезі за кермом: поліцейські Бердичева зупинили кількох правопорушників » Новини Житомира
 
 


Нетверезі за кермом: поліцейські Бердичева зупинили кількох правопорушників

Автор: news_maker від 2-05-2024, 17:04, переглядів: 20


Усіх їх патрульні відсторонили від управління транспортними засобами. Складені адміністративні матеріали направлені до суду для прийняття рішення відповідно до чинного законодавства. Про це повідомляє Бердичівський районний відділ поліції.

«Днями, патрулюючи населені пункти Бердичівського району, патрульні помітили водія мопеда, який рухався пізно ввечері без мотошолома, а транспортний засіб не мав номерного знаку. Як було встановлено, 40-річний чоловік не мав відповідних реєстраційних документів на право керування та мопед. Помітивши у нього ознаки сп’яніння, поліцейські запропонували пройти тому відповідне освідування, його результат – 0,40 проміле», – йдеться у повідомленні.

За порушення Правил дорожнього руху патрульні зупинили водіїв зупинили і двох водіїв «ВАЗ-2101» та «Nissan»: керманичі не включили покажчики повороту. Під час спілкування з водіями поліцейські помітили у них ознаки сп’яніння, що підтвердилося відповідними освідуваннями. У водія ВАЗівки патрульні зафіксували 3,47 проміле алкоголю, а у керманича іномарки – 0,63.

А у с. Половецькому патрульні помітили автомобіль марки «Alfa Romeo», у якого не освітлювався номерний знак. За таких обставин вони зупинили транспортний засіб. За кермом перебував місцевий житель, 1968 року народження. Під час перевірки документів поліцейські помітили у водія зовнішні ознаки сп’яніння та запропонували пройти відповідне медичне освідування. Його результат – 0,58 проміле алкоголю.

Відносно нетверезих водіїв поліцейські Бердичівського райвідділу склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Нагадаємо, що за такі протиправні дії передбачено покарання у вигляді штрафу на водіїв у розмірі 17 000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: