Італійські годинники Гуардо - переваги та недоліки » Новини Житомира
 
 


Італійські годинники Гуардо - переваги та недоліки

Автор: news_maker від 29-05-2024, 13:09, переглядів: 6


Наручний годинник завжди актуальний і потрібний не тільки як пристрій для визначення точного часу, але і як вишуканий аксесуар. Більше того, він є обов'язковим елементом образу будь-якої успішної людини. Вироби італійської торгової марки підкреслюють статус та стиль власника, мають бездоганний механізм та відрізняються високою якістю.

Історія створення бренду



Торгова марка Guardo - італійський бренд, заснований в місті Breshia в 2000 році.

Існує легенда, згідно з якою Енріко Гуардо посперечався з двома своїми друзями, що зможе протягом дня визначати правильний час без допомоги будь-якого механізму. Ті, хто програв, повинні були піднятися на одну з небезпечних швейцарських гір Ейгер. Вигравши суперечку, майбутній засновник бренду Guardo отримав символічний подарунок – годинник без стрілок. Однак, що б там не сталося насправді, в Європі з'явився унікальний виробник наручних годинників.

Особливості годинників Guardo

Дизайн. Відмінною рисою стали неповторність та вишуканість виробів. Для досягнення високих результатів було створено власне дизайнерське бюро, в якому професіонали працюють над розробкою десятків моделей наручних годинників для трьох основних колекцій – Luxury, Premium та Fashion.

Точність. Всі годинники Guardo оснащені високоточними японськими кварцовими механізмами. Їхні унікальні характеристики дозволяють забезпечити максимальну точність ходу. У виробах бренду використовують механізми MIYOTA та EPSON.

Стрілочна індикація. Вона має естетичну привабливість і надає годинникам елегантності та шарму. Такий спосіб індикації додає бренду унікальності та впізнаваності, він особливо цінується любителями традицій.

Сучасна технологія складання. Виробництво годинників торгової марки Guardo розташоване в Гонконгу на одному з найбільших заводів. Він оснащений сучасним обладнанням, 80% операцій зі збирання проводиться на роботизованій лінії. Це гарантує найвищу якість продукції, що відповідає всім європейським стандартам.



Колекції на будь-який смак

Guardo Premium

Відмінною особливістю моделей цієї колекції є латунний корпус з PVD-покриттям, що має підвищену ударостійкість. Іноді використовують платинове напилення Ion Platinum (IP), що дозволяє уникнути алергічної реакції. Годинник може мати як сталевий браслет, так і шкіряний ремінець. Скло – мінеральне, стійке до появи подряпин. Нерідко під ним знаходиться кілька циферблатів з індикацією додаткових функцій.

Guardo Luxury

Ця колекція вирізняється неповторним дизайном виробів. Різні моделі мають сталевий корпус з напиленням IPG або IPRG, а також без нього. Ремінець виготовляється з високоякісної шкіри, іноді він може бути тканинним або каучуковим. Браслет виконується зі сталі із простим або міланським плетенням. Безіль та циферблат жіночої серії прикрашений фіанітами.

Guardo Fashion 

Це наймодніша колекція, вона завжди у тренді. Корпус годинника виготовляється з алюмінієвого сплаву і має PVD-покриття. Жіночі аксесуари відрізняються особливою витонченістю завдяки сталевому браслету з міланським плетенням.



Сильні та слабкі сторони годинника Guardo



Переваги:

- розкішний дизайн;
- точність ходу;
- репутація бренду.

Недоліки:

- водонепроникність 30-50 м;
- не підходять для занять спортом;
- не мають багатьох сучасних функцій.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: