У Житомирі на новому маршруті №5 "Мальованка - Залізничний вокзал" скоротили кількість тролейбусів » Новини Житомира
 
 


У Житомирі на новому маршруті №5 "Мальованка - Залізничний вокзал" скоротили кількість тролейбусів

Автор: news_maker від 10-06-2024, 21:39, переглядів: 261


З 10 червня внесено чергові зміни до графіків руху тролейбусів. За інформацією з сайту rozklad.in.ua, на деяких маршрутах електротранспорту зменшено кількість рейсів та тролейбусів. Зокрема, ці зміни торкнулися нового тролейбусного маршруту №5, який з'єднує взуттєву фабрику «Крок» та залізничний вокзал.

Детальніше про зміни:



- маршрут №2 "Богунія - Вокзал - Смолянка": у будні ввечері зменшено кількість тролейбусів на одну одиницю, інтервал руху становить 11-23 хвилини;
- маршрут №3 "Богунія - Смолянка - Вокзал": у будні ввечері зменшено кількість тролейбусів на одну одиницю, інтервал руху становить 11-23 хвилини;
- маршрут №5 "Мальованка - Залізничний вокзал": у будні дні зменшено кількість тролейбусів, тепер курсує три одиниці з інтервалом 20-26 хвилин замість чотирьох.

Враховуючи, що на будівництво нової лінії по вулиці Героїв Пожежників було витрачено 1 мільйон 567 тисяч євро, а також зважаючи на кількість рухомого складу, що курсує по цій лінії, за ці гроші можна було придбати 3-5 тролейбусів з автономним ходом на 20-50 км і забезпечити район комунальним транспортом швидше та дешевше.

Нагадаємо, у Житомирі не вистачає 20 водіїв тролейбусів, щоб здійснювати нормально випуск.

Категорія: Транспорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: