У Житомирі запроваджені графіки постачання електроенергії для роботи електротранспорту » Новини Житомира
 
 


У Житомирі запроваджені графіки постачання електроенергії для роботи електротранспорту

Автор: news_maker від 17-07-2024, 18:04, переглядів: 32


Про це Суспільному розповів голова правління АТ "Житомиробленерго" Олексій Шекета.

"Дані графіки не діють одночасно, тобто якщо десь обмежується на якийсь період наприклад, рух електричного транспорту в центрі, то на Крошні чи на Богунії електричний транспорт курсує. Але при введенні аварійних відключень буде обмежено постачання електроенергії всьому електричному транспорту. Ми додатково повідомили ТТУ листом, що можливі обмеження електричного транспорту", - повідомив керівник "Житомиробленерго".

Нагадаємо, відключення електропостачання до 6-8 годин на добу відбувається відповідно до графіків погодинних відключень, розроблених "Житомиробленерго". Серед однієї з причин — спекотна погода.

"Споживання електроенергії за вихідні перевищило споживання електроенергії в будні дні. Є дефіцит електричної енергії, і тому Національна енергетична компанія "Укренерго" в наказовому порядку ввів чотири черги відключення. Що таке 4 черги відключення? Це у три чверті області повинно бути обмежене електроспоживання. Окрім того, сталася аварія на високовольтному енергетичному обладнанні НЕК "Укренерго", що призвело до додаткового дефіциту електроенергії. В деяких областях додатково введені аварійні відключення. Нашої області це ще не торкнулося, але ми повинні бути готовими, що обмеження будуть ще жорсткішими", — сказав головний енергетик області.

Категорія: Транспорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: