У Житомирі відремонтували асфальтне покриття на 14 вулицях » Новини Житомира
 
 


У Житомирі відремонтували асфальтне покриття на 14 вулицях

Автор: news_maker від 11-07-2013, 10:42, переглядів: 1 481

У Житомирі відремонтували асфальтне покриття на 14 вулицях

Станом на 11 липня 2013 року в Житомирі відремонтовано асфальтне покриття на 14 вулицях, з них 4 – капітальним ремонтом.

Прикладом є 1-й провулок Мануїльського, який веде до двох дитячих садочків №25 та №73. Начальник управління комунального господарства міської ради Олександр Марцун розповідає, що цей факт став основною причиною включення вулиці до переліку тих, що потребують капітального ремонту: «До нас надходили звернення батьківських комітетів садочків №25 та №73, які знаходяться по цьому провулку. Дорога тут, й справді, була в незадовільному стані. Тому, щоб батьки могли нормально водити своїх дітей до садочку, ми й зайнялися ремонтом цієї вулиці».

Задоволені ремонтом вулиці й місцеві жителі, які отримали довгоочікувану дорогу.

«Дороги жахливі були. Коли йшов дощ, неможливо було навіть до садочку пройти, бо калюжі стояли, але декілька тижнів тому зробили прекрасну дорогу. Тут тепер проїжають мами з колясками. І дорослі, й діти провулок обходити перестали, а навпаки, з задоволенням тут гуляють», - говорить вихователька дитячого садочку №73 Людмила Рудь.

Вдячна за нову дорогу й житомирянка Оксана, яка тепер постійно виходить сюди з дитиною на прогулянку: «Якщо чесно, то ми вже й не сподівалися. Дуже приємно, що тепер є куди вийти прогулятися з дитиною в колясці, бо раніше тут дорога просто жахлива була».

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: