Житомиряни побували на незабутньому фестивалі «The Best City» » Новини Житомира
 
 


Житомиряни побували на незабутньому фестивалі «The Best City»

Автор: news_maker від 16-07-2013, 12:07, переглядів: 1 031

Житомиряни побували на незабутньому фестивалі «The Best City»

У парку відпочинку «Новоселиця» Дніпропетровської області в період з 12-14 липня 2013 року під патронатом віце-прем’єр-міністра України, голови Дніпропетровської обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Вілкула Олександра Юрійовича проходив Міжнародний рок-фестиваль «The Best City».
На запрошення Дніпропетровської обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ відвідала також фестиваль делегація Житомирської обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ.
На кордоні Полтавської та Дніпропетровської областей Житомирську делегацію гостинно з хлібом-сіллю зустріли організатори фестивалю.
У «кращому музичному місті рок-н-ролу» побували житомиряни, активісти та волонтери Житомирської обласної громадської організації «Молоді регіони». «Це було круто! Дійсно масштабно, драйвово! Божевільна енергетика!», – такими короткими, але досить ємними характеристиками ділилися п'ятдесят житомирян – учасників фестивалю, повертаючись додому.
Олена Некрашевич – працівник Секретаріату Житомирської обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ: «Була приємно вражена високим рівнем організації фестивалю. Я вдосталь насолодилась музикою та піснями своїх улюблених гуртів. Мені надовго запам’ятаються концерти улюблених артистів, зустрічі зі старими друзями, нові знайомства та яскраві емоції. Дякую організаторам за таке чудове свято!».
Ірина Волинська – голова Житомирської обласної організації «Молоді регіони»: «Приємно, було відчути себе частинкою цілого живого організму – міста музики, позитиву, друзів, креативу, талантів, ініціативи, неймовірного драйву. І правда, три концертні майданчики, наметове містечко, спортивні турніри, арт-розваги, і звичайно ж незабутні хіти у виконанні світових зірок «Hurts», «Guanо Apes», «Enter Shikari», «Мумій Троль», «Lacuna Coil» і «Scorpions». «The Best City.UA» – це подія, яке неможливо описати словами. Енергетику цього фестивалю можна тільки відчути. Ми щиро дякуємо дніпропетровцям за запрошення!
Думаю, The Best City – те місце, яке залишиться у фотощоденнику кожного з учасників одним з найяскравіших і буде зазначено в обов'язковому списку заходів на наступний рік!».

Житомиряни побували на незабутньому фестивалі «The Best City»

Житомиряни побували на незабутньому фестивалі «The Best City»

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: