У Житомирі лише 42 підприємця мають дозволи на розміщення тимчасових споруд » Новини Житомира
 
 


У Житомирі лише 42 підприємця мають дозволи на розміщення тимчасових споруд

Автор: news_maker від 7-08-2013, 16:42, переглядів: 1 665

У Житомирі лише 42 підприємця мають дозволи на розміщення тимчасових споруд

В обласному центрі прокуратура міста виявила численні факти безпідставного та самовільного розміщення малих архітектурних форм. Про це на брифінгу повідомив прокурор Житомира Ілля Титарчук: "Особливо гостро це питання постає у весняно-осінній період, коли кількість бажаючих займатися сезонною торгівлею зростає. Однак, на жаль, відповідні дозволи та погодження мають не всі суб’єкти господарювання. Викликає також велике занепокоєння і якість та асортимент продукції, якою підприємці здійснюють торгівлю. Особливо в місцях, де відпочиває багато дітей".

Як відзначив прокурор Житомира, на сьогодні в обласному центрі лише 42 представники бізнесу мають дозволи на розміщення тимчасових споруд.

Прокоментував Ілля Титарчук і нещодавнє знесення подібної споруди у парку культури та відпочинку імені Юрія Гагаріна: "Підприємець розмістила торгівельну точку з літнім майданчиком на території парку за адресою Старий бульвар, 34, під літаком, без жодних дозвільних документів. Хоча цьому суб’єкту господарювання надано дозвіл на розміщення тимчасової споруди за іншою адресою – Старий бульвар, 16. Незважаючи на явні порушення, власниця торгівельної точки перешкоджала законним діям працівників відповідних комунальних установ, які намагалися цю споруду знести. Врешті-решт, власниця торгівельної точки погодилася із законністю вимог та самостійно провела демонтаж цієї торгівельної точки".

Наразі працівники прокуратури перевіряють законність розташування інших споруд на території парку культури та відпочинку імені Юрія Гагаріна.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: