Житомирські ДемАльянсівці тримають ДМС “в облозі” » Новини Житомира
 
 


Житомирські ДемАльянсівці тримають ДМС “в облозі”

Автор: news_maker від 13-08-2013, 18:40, переглядів: 1 382

Житомирські ДемАльянсівці тримають ДМС “в облозі”

Сьогодні, об 11:00 розпочався “штурм” Управління Державної міграційної служби України в Житомирській обл. (ДМС) за допомогою імпровізованого “тарану” з Законів та Конституції України. На даний момент Іван Фурлет та інші ДамАльянсівці знаходяться в кабінеті в.о. начальника обласного ДМС Фурлет прикований ланцюгом до батареї. Чиновник продовжує працювати, роблячи вигляд, що нічого не відбувається.

Івану Фурлету не видають його закордонний паспорт, попри те, що він виграв суди з цього приводу.

В. О. начальника ДМС Анатолій Федорчук стверджує, що не розуміє рішення суду і просить надати його мотиваційну частину. Як і в суді, чиновники не можуть пояснити походження загадкових додаткових платежів за виготовлення закордонного паспорту і аргументувати, чому це коштує більше 170грн.

Фурлет викликав міліцію з вимогою припинити правопорушення, однак правоохоронці наразі обмежились складанням заяви про злочин та зйомками присутніх на відео.

Після того, як більшість представників ЗМІ залишили кабінет, Анатолій Федорчук намагався вигнати звідти активістів. ДемАльянсівці залишатимуться в кабінеті до тих пір, поки громадянину Фурлету не видадуть його закордонний паспорт.

Житомирські ДемАльянсівці тримають ДМС “в облозі”

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: