На Житомирщині правоохоронці виявили міні-завод з виготовлення самогону » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині правоохоронці виявили міні-завод з виготовлення самогону

Автор: admin від 5-09-2013, 19:19, переглядів: 1 550

На Житомирщині правоохоронці виявили міні-завод з виготовлення самогону

Підпільна гуральня розташовувалася в лісовому масиві поблизу одного із сіл області, повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області. Так під час чергового обходу території дільничний інспектор звернув увагу на підводу, що прямувала з лісу до села. Нічого, окрім прихованих банок з самогоном правоохоронці не знайшли.

Заскочені зненацька, селяни зізналися, що знайдена правоохоронцями продукція була виготовлена на агрегаті, встановленому в лісі. Як виявилося, підпільні шинкарі зі знанням справи облаштували місцину: побудували невеличкий прихисток на випадок негоди, підготували необхідний посуд, паливо і сам самогонний апарат. Наразі виявлену гуральню закрито, а усіх причетних до виготовлення самогону осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

Загалом, як повідомив заступник начальника УМВС України в Житомирській області Юрій Лебідь, з початку року на Житомирщині виявлено понад 2 тисяч правопорушень, пов’язаних із виготовленням та зберіганням самогону, у громадян вилучено та знищено майже півтисячі самогонних апаратів. Загальна сума штрафів, яку довелось сплатити порушникам антиалкогольного законодавства, склала близько 200 тисяч гривень.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: