Приватний сектор по вул. Северина Наливайка тепер з водопостачанням » Новини Житомира
 
 


Приватний сектор по вул. Северина Наливайка тепер з водопостачанням

Автор: admin від 23-09-2013, 18:13, переглядів: 1 796

Приватний сектор по вул. Северина Наливайка тепер з водопостачанням


Понад 40 років у Житомирі мешканці приватного сектору по вулиці Северина Наливайка не мали центрального водопостачання і водовідведення. Люди вживали неякісну питну воду, як наслідок – постійні кишкові захворювання, особливо у дітей. Близько двох років тому мешканці утворили ініціативну групу, яка зустрілася з міським головою Володимиром Дебоєм та обговорила можливі шляхи вирішення проблеми.
За словами членів ініціативної групи, їм довелося здійснювати роз’яснювальну роботу, щоб люди долучилися до проекту та разом вирішили проблему.
Фінансування комплексу робіт здійснювалося на підставі угоди спільного партнерства: за кооперативні кошти власників житлових будинків і співфінансування з міського бюджету.
За два роки прокладено 2130 м водопровідних мереж і 2150 м мереж водовідведення, улаштовано 131 залізобетонний колодязь, виконано урізку водопровідної мережі до міських мереж водопостачання, мережі водовідведення підключені до центрального каналізаційного колектора. Загалом 92 будинки із 130 підключенні до мережі водовідведення.
Ініціативу мешканців вулиці С. Наливайка підтримали і власники будинків із сусідніх вулиць. Зокрема, частково влаштовані мережі на провулку Яна Охоцького. Планують долучитися ще вулиці Ворошилова та Олександра Олеся.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: