У найближчі роки Житомирський обласний перинатальний центр може отримати додаткове приміщення » Новини Житомира
 
 


У найближчі роки Житомирський обласний перинатальний центр може отримати додаткове приміщення

Автор: admin від 25-09-2013, 18:05, переглядів: 1 612

У найближчі роки Житомирський обласний перинатальний центр може отримати додаткове приміщення

Йдеться про двоповерхову будівлю, яка знаходиться на території Центру. Її передали з балансу міста, і сьогодні вона потребує будівельно-ремонтних робіт. За проектом, вартість цих робіт сягає 400 тисяч доларів США, інформує головний лікар Житомирського обласного перинатального центру Юрій Вайсберг. Проект дороговартісний, а тому перинатальний центр шукає додатково інвесторів. Два місяці велися перемовини з представниками Європейського командування Збройних Сил США. Адже саме вони вже неодноразово допомагали обласному перинатальному центру. В 2008 році заклад виграв тендер гуманітарної програми, за якою уряд США виділив близько 90 тисяч доларів для фінансування ремонтних робіт за програмою енергозбереження. Тоді за ці кошти провели облаштування фасадів та ремонт приймального відділення перинатального Центру. Співпраця продовжилась і надалі – в 2009 році центру надали гуманітарну допомогу на суму близько 45 тисяч доларів у вигляді офісних столів, операційних шаф, пральних машин, холодильного обладнання. Рік тому благодійники зі штабу Збройних Сил США передали до Житомира шість автомобілів, один з яких в Центрі переобладнали під неонатальний реанімобіль. "Це проста і водночас потрібна справа – допомагати іншим країнам, наголосив під час візиту до Житомира капітан Марвін Тадор із резерву Збройних Сил США у Німеччині.

Візит представників Європейського командування Збройних Сил США до Житомира відбувся з метою перевірки, чи за призначенням використовується надана гуманітарна допомога. Гості залишилися задоволені побаченим, каже Юрій Вайсберг.

В ході візиту американські військові ознайомилися також з майбутнім проектом реконструкції двоповерхової будівлі. Тож у Житомирському обласному перинатальному центрі сподіваються, що ремонтні роботи розпочнуться вже в наступному році.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: