Максим Кідрук запропонував житомирянам поринути у подорож, сповнену небезпечних пригод, з новим романом "Твердиня" » Новини Житомира
 
 


Максим Кідрук запропонував житомирянам поринути у подорож, сповнену небезпечних пригод, з новим романом "Твердиня"

Автор: admin від 3-10-2013, 19:07, переглядів: 2 990

Максим Кідрук запропонував житомирянам поринути у подорож, сповнену небезпечних пригод, з новим романом "Твердиня"

Днями до Житомира завітав відомий український письменник, мандрівник, за фахом – інженер-енергетик, Максим Кідрук. Для житомирських шанувальників його творчості презентація нового психологічного роману "Твердиня" – довгоочікувана подія.

Роботу над виданням було завершено ще у травні, але друком роман вийшов цієї осені. Втім, як зізнається сам автор, ідея з'явилася ще навіть до написання першого українського технотрилера "Бот", завдяки якому письменник став популярним і за межами України.

За словами Макса Кідрука, сюжет роману навіяла його власна подорож в Перу та загадкові легенди про древні цивілізації:

"Про що книга? Власне, все обертається навколо однієї з найбільш живучих легенд за всю історію людства – про золоте місто інків Паїтіті. В основі історії навіть дві легенди – про древню доінкську цивілізацію – надзвичайно розвинену та могутню; і про загублене в джунглях Перу місто Твердиня. Ці дві ідеї злилися воєдино і стали фундаментом для написання роману", – розповів автор.

Цікаво, що кожен із головних персонажів має реального прототипа. З деким із них Максим Кідрук познайомився під час навчання в одному з шведських університетів.

За сюжетом компанія з п’ятьох студентів, котрі вчаться в Королівському університеті Стокгольма, планують велику мандрівку в пошуках нових вражень. Молоді люди обирали між Мексикою, Кенією та Ісландією. Однак, зацікавило їх таємниче місто Паїтіті (Перу), яке знаходиться у найбільш непрохідних джунглях планети – Мадре-де-Діос. Про це місце складено чимало загадкових легенд – ніби там заховано незліченну кількість золота. Тож новоспечені друзі вирішують докопатися до істини і, можливо, навіть знайти ті скарби.

Автор запевняє, що "це буде справжній треш" – адже компанія може розпастися будь-якої миті. А причина тому – любовна лінія роману. Оскільки читачі дорікали автору за її відсутність у його попередній роботі "Бот", цього разу вона буде навіть "перерозвиненою", запевнив Максим Кідрук.

"Фішкою" романів "Бот" та "Твердиня" є своєрідний музичний плей-лист, рекомендований автором для прослуховування під час читання.

Враження від зустрічі з молодим письменником у житомирян лишилися найкращі – після автограф-сесії учасники презентації запевняли, що з нетерпінням чекатимуть нових робіт автора.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: