Житомирський академічний обласний театр ляльок відкрив 78 театральний сезон » Новини Житомира
 
 


Житомирський академічний обласний театр ляльок відкрив 78 театральний сезон

Автор: news_maker від 9-10-2013, 20:16, переглядів: 1 884

Житомирський академічний обласний театр ляльок відкрив 78 театральний сезон

Першою виставою нового сезону стала прем’єра "Веселі пригоди на лісовій галявині". На виставі вже побували десятки маленьких глядачів:

"Мене звати Єгоров Микита. Мені дуже сподобалися "Веселі пригоди на лісовій галявині" Сподобалися персонажі. Це спектакль про хитрий урок від Їжака та Їжачихи для Зайчика, який дуже негарно поводився з лісовими мешканцями, вихваляючи себе".

Марина, Ангеліна: "У цій виставі гарно грали актори, різні персонажі. І дуже гарні ляльки".

Микита: "Вистава про те, як важливо прислухатися до порад старших"

Понад 30 вистав для маленьких дітей, підлітків та їхніх батьків налічує репертуар лялькового театру. Ще принаймні 3 прем’єри обіцяють актори показати глядачам у новому сезоні. Окрім гастролей по області, творчий колектив театру має намір взяти участь у міжнародних фестивалях. Уже 14 жовтня житомирські лялькарі їдуть до Польщі на фестиваль "Підляська осінь-2013", а потім – в Росію та Францію.

Амбітні плани акторів Житомирського обласного академічного театру ляльок зросли перемогами і в минулому театральному сезоні.

"77 театральний сезон характеризується для колективу рядом перемог: фестиваль мистецтв у Затоці почесною грамотою відзначено, фестиваль "Інкерманський полонез-2013" у Білгород-Дністровську почесна грамота і диплом учасника фестивалю "Подільська лялька" в місті Вінниця", – розповів директор Житомирського обласного академічного театру ляльок Сергій Мисечко. Найближчими вихідними актори театру чекають на глядачів, аби показати іронічну комедію "Кицин дім" та долучити малят до вистави-гри "Леся та ведмідь". Початок вистав у суботу об 11 і 13, у неділю о 12 та 14 годині.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: