У центрі Житомира вдень побили правозахисницю Юлію Демчук » Новини Житомира
 
 


У центрі Житомира вдень побили правозахисницю Юлію Демчук

Автор: news_maker від 11-10-2013, 19:04, переглядів: 3 106

У центрі Житомира вдень побили правозахисницю Юлію Демчук

Правозахисниця Юлія Демчук згадує, як її разом з клієнтом 3 жовтня побили у самому центрі Житомира, неподалік від будинку правосуддя.

Жінка заявляє, що це справа рук співробітників державної виконавчої служби Корольовського району Житомира, які націлилися на престижну автівку її клієнта. Не зупинила їх навіть діюча ухвала суду, згідно з якою автомобіль мав залишатися у власника.

«Мене били по руках, синці є і на ногах. Били руками, а також дерев’яною палицею, схожою на биту, наносили удари по кистях. Пізніше ми з’ясували, що це був начальник Корольовського відділу державної виконавчої служби Сергій Котвіцький та ще один громадянин», - каже Юлія Демчук.
Сам начальник Корольовського відділу державної виконавчої служби Сергій Котвицький не заперечує, що в той день ще з двома колегами перебував на місці подій, втім переконує: виконавчі дії проводили по закону і людей не били.

Єдиним доказом, що бійка дійсно була є запис з відеореєстратора, який журналістам Житомир.info надала потерпіла.

У той же день Юлія Демчук написала заяву до міліції. Там розпочали кримінальне провадження за ст.125 «Умисні легкі тілесні ушкодження», про що повідомила речниця УМВС Алла Ващенко.

Проте, побита правозахисниця вважає, що дії співробітників державної виконавчої служби Корольовського району Житомира мають бути кваліфіковані, як перевищення влади та владних повноважень.

Жінка вимагатиме, аби справу перекваліфікували, а судовиконавців, які її побили – покарали.
Житомир інфо

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: