У Романові відкрили реконструйований бульвар ім. Т.Шевченка » Новини Житомира
 
 


У Романові відкрили реконструйований бульвар ім. Т.Шевченка

Автор: news_maker від 15-10-2013, 20:17, переглядів: 2 056

У Романові відкрили реконструйований бульвар ім. Т.Шевченка

Подія приурочено 200-річчю з дня народження видатного українського поета, художника, етнографа і філософа Тараса Шевченка та з нагоди 90-річчя Романівського району. Турбота про громаду району – найголовніше завдання влади, зазначив під час урочистостей голова Романівської райдержадміністрації Олександр Чорноморець :

"В форматі соціальних ініціатив президента ми і робимо комфортні умови відпочинку. З перших днів нашої роботи ми поставили умови, що наш Романівський район, а особливо люди району жили багато і при в комфортних умовах відпочинку. Саме для цього ми спільно з селищною радою і депутатським корпусом, райрадою спланували зробить реконструкцію бульвару імені Шевченка"

Реконструкція бульвару ім. Т.Шевченка тривала півроку, на будівельні роботи було використано державні та спонсорські кошти. Відтепер там, крім дитячого ігрового майданчика, з'явився ще й фонтан. Дизайн водограю, як стверджують архітектори, схожий на фонтани у Санкт-Петербурзі, де тривалий час перебував Тарас Шевченко. Для Романівської громади відкриття реконструйованого бульвару – довгоочікувана подія, а тому на адресу влади звучали слова щирої подяки.

"Звичайно, що довгоочікувана. Діти хочуть десь піти, так їм буде куди вийти.. Я думаю, що це дуже добре для всіх людей. Вони можуть тут відпочивати, фотографуватися.. Це для мене дуже добре, тут ми відпочиваємо.. Приємно, що це Олександр Павлович зробив для нас стариків таку подію. Це душа радіє, онуки мої і вже правнуки будуть тут гарно відпочивати"

На перспективу у парковій зоні планують збудувати ще і дитяче містечко.

Категорія: Новини / Відео / Новини Житомирщини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: