Поруч з селищем Першотравневе люди перекрили трасу через невиплату зарплати » Новини Житомира
 
 


Поруч з селищем Першотравневе люди перекрили трасу через невиплату зарплати

Автор: news_maker від 15-10-2013, 20:29, переглядів: 2 031

Поруч з селищем Першотравневе люди перекрили трасу через невиплату зарплати

15 жовтня люди перекрили трасу Житомир-Виступовичі біля селища Першотравневе Овруцького району, бо вже рік не отримують зарплату. Кажуть, підприємство «Кварцит» заборгувало їм більше 3 мільйонів гривень, працівники виграли кілька судів, втім грошей їм ніхто не повертає.

За 30 кілометрів від місця мітингу – кордон з Білоруссю. Водії, які вимушені були чекати у заторі, нервують і мітингувальників не підтримують.

Чиновники просили людей їх припинити акцію і розблокувати дорогу. Кажуть, не мають повноважень, щоб змусити власника підприємства виплатити борги, бо не знають його імені. І переконують: вже почали продавати майно підприємства, тож гроші скоро з’являться. Брати щебінь в рахунок зарплати працівники ГЗК «Кварцит» не збираються, а чиновників звинувачують у бездіяльності.

На акції було близько 15 працівників міліції, порушень громадського порядку вони не зафіксували.

Помітингувавши 5 годин, люди розійшлися. Вже завтра чекають у себе керівництво облдержадміністрації та представників виконавчої служби. І кажуть: якщо найближчим їм не перерахують грошей – перекриють дорогу і не підуть, доки не отримають зарплату.




За матеріалами

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: