У загальному рейтингу районів і міст області – за підсумками дев’яти місяців – Червоноармійський район посідає друге місце » Новини Житомира
 
 


У загальному рейтингу районів і міст області – за підсумками дев’яти місяців – Червоноармійський район посідає друге місце

Автор: news_maker від 22-10-2013, 12:53, переглядів: 1 308

У загальному рейтингу районів і міст області – за підсумками дев’яти місяців – Червоноармійський район посідає друге місце

Президент України Віктор Янукович акцентує на необхідності сприяти розвитку сільських населених пунктів. Перший заступник голови обласної ради Володимир Арешонков, який ознайомився з творчими напрацюваннями, представленими жителями Червоноармійщини, зауважив:
«Сьогоднішня виставка і концерт Червоноармійського району є підтвердженням того, як у тих місцевостях, що не вирізняються багатством земельних ресурсів і, відповідно, не мають надвисоких врожаїв сільськогосподарських культур, злагоджено працюють органи місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування».
Обласна влада, особисто голова облдержадміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський докладають всіх зусиль, аби забезпечити сталий розвиток усіх районів області і, зокрема, Червоноармійського:
«За останні роки обласна рада прийняла ряд програм, спрямованих на розвиток сільських населених пунктів області. На сьогодні ми спостерігаємо сталу динаміку втілення обраних нами напрямків. Так, за статистичними даними, промисловість нашої області перевиконала свої показники на 115 %, передусім – це галузі видобутку та обробки каменю, сільськогосподарські підприємства, виробництва будівельних матеріалів».
Голова Червоноармійської районної ради Анатолій Липко зазначив, що за останні три роки у районі відбулися значні зміни.
«Кошти, котрі надходять у район за підтримки обласної влади, ми спрямовуємо на розвиток галузей охорони здоров’я, освіти, жилого-комунального господарства та культури», – пояснив посадовець.
У загальному рейтингу районів і міст області – за підсумками дев’яти місяців – Червоноармійський район посідає друге місце. На оцінку результатів вплинули показники, пов’язані зокрема з виконання місцевого бюджету, розвитком галузей будівництва та сільського господарства. Найближчим часом у районі заплановане відкриття маслозаводу.
Прес-служба облдержадміністрації

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: