У Житомирі відбувся концерт Ігоря Латишко » Новини Житомира
 
 


У Житомирі відбувся концерт Ігоря Латишко

Автор: news_maker від 27-10-2013, 21:09, переглядів: 2 539

У Житомирі відбувся концерт Ігоря Латишко

25 жовтня у великій залі телецентру відбувся концерт Ігоря Латишко. Який заспівав такі відомі пісні як "Украду тебя", "Самая красивая" та інші.

Ігор Латишко народився у місті Ленінграді. Мама Ігоря за національністю росіянка (дівоче прізвище Монастирьова). Тато - українець. Навчався у Вищому Військово-морському училищі імені Фрунзе. Коли Хрущов скоротив крейсери і збільшив кількість підводних човнів, у курсантів з'явився вибір: залишитися на підводному човні або перевестися до будь-якого ВНЗ. І тому, коли Ігореві було всього два місяці, вся сім'я переїхала жити в Дніпропетровськ. Тато перевівся вчитися в Дніпропетровський державний університет. У цьому чудовому місті на Дніпрі і пройшло все дитинство Ігоря Латишко.

Сьогодні Ігор Латишко - популярний автор-виконавець. У 2003 році Ігор написав кілька пісень для Тані Буланової. У результаті одна з пісень звучить у фінальному концерті "Пісні року 2004", а Ігор, як поет і композитор, автор пісні стає лауреатом цього фестивалю. У 2004 році Ігор Латишко випускає попсовий альбом "А ти не знала". А через деякий час Віктор Дробиш запрошує Ігоря стати одним з композиторів його "Фабрики зірок". "Чужая невеста" стає однією з найяскравіших пісень на цій фабриці, а з піснею "Прости за все" Дмітрій Колдун виграє Фабрику-6.

У 2007 році виходить новий альбом Ігоря Латишка в стилі романтичний шансон "Люблю твои улицы". Зараз Ігор продовжує писати пісні для себе і для інших виконавців. Виступає з концертами і продовжує радувати творчістю своїх слухачів.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: