Жителі села Бистрик Бердичівського району заблокували дорогу через село » Новини Житомира
 
 


Жителі села Бистрик Бердичівського району заблокували дорогу через село

Автор: admin від 6-11-2013, 14:02, переглядів: 2 224

Жителі села Бистрик Бердичівського району заблокували дорогу через село

За допомогою сільгосптехніки вони перегородили проїзд для вантажівок. Важкий транспорт рухається через міст, який знаходиться в аварійному стані, кажуть селяни. І тому жителі села побоюються, що аварійний міст не витримає навантаження і може зруйнуватися.
Оскільки грошей на ремонт мосту немає, рішенням ДАІ ще кілька місяців тому вирішили заборонити рух через міст вантажних автомобілів вагою більше 10 тон. Були встановлені дорожні знаки, що забороняють рух вантажних автомобілів через вказаний населений пункт. Однак, водії вантажівок, ігноруючи вимоги дорожніх знаків, аби скоротити відстань на 50 кілометрів, зазвичай, використовують саме цю дорогу. Періодично на цій ділянці чергують працівники ДАІ, каже начальник Бердичівського міського відділу обласного управління ДАІ Ярослав Онищук:
"Інспектори постійно контролюють ситуацію у цьому населеному пункті, проводячи цільові рейди, під час яких порушників притягують до адміністративної відповідальності за ст. 122 (Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Штрафи за такі правопорушення складають від 255 до 340 гривень".
Задля посилення контролю, працівники ДАІ пообіцяли встановити ще кілька додаткових знаків, які забороняють великовантажному транспорту проїзд через міст. А жителі села обіцяють цілодобово чергувати, допоки вантажівки не забудуть дорогу через Бистрик.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: