Житомирські держлісгоспи існують практично лише за власні кошти » Новини Житомира
 
 


Житомирські держлісгоспи існують практично лише за власні кошти

Автор: news_maker від 18-11-2013, 19:28, переглядів: 1 253

Житомирські держлісгоспи існують практично лише за власні кошти

Ведення лісового та мисливського господарства держлісгоспами Житомирщини здійснюється практично повністю за власні кошти. Як нас поінформували в обласному управлінні лісового та мисливського господарства, з січня по вересень цього року лісгоспи Житомирщини на ведення лісового та мисливського господарства витратили близько 157 мільйонів гривень. Майже 95% з цієї суми складають власні кошти підприємств і лише 8,2 мільйона гривень – асигнування з державного бюджету. Крім того, за бюджетні кошти придбано пожежний автомобіль державному підприємству "Словечанське лісове господарство".

"Майже 79 мільйонів гривень сплатили лісогосподарські підприємства за 9 місяців податків, зборів та обов’язкових платежів. Цей показник на 12% перевищує минулорічний за цей же період. До Державного бюджету перераховано 40 мільйонів гривень", – цитує начальника управління Володимира Ткачука прес-служба.

Середньомісячна заробітна плата працівників лісової галузі області до відповідного періоду минулого року зросла на 20% і складає 3201 грн. Найбільша зарплата в державних підприємствах "Житомирське лісове господарство" – 3615 грн., Малинське – 3451 грн. та Білокоровицьке – 3292 грн.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: