Ліна Шеремет та Артем Кондратюк одержали стипендію від Житомирського міського голови » Новини Житомира
 
 


Ліна Шеремет та Артем Кондратюк одержали стипендію від Житомирського міського голови

Автор: news_maker від 14-12-2013, 15:13, переглядів: 2 633

Ліна Шеремет та Артем Кондратюк одержали стипендію від Житомирського міського голови

13 грудня 2013 року стипендію за особливі успіхи у навчанні, участь у творчо-мистецькій, громадській роботі одержали студенти Житомирського інституту культури і мистецтва Національної академії керівних кадрів культури і мистецтва Ліна Шеремет та Артем Кондратюк.

«Ми усіляко підтримуємо талановиту молодь. Адже студенти – це завжди люди демократичні, які мають своє бачення, творче мислення. І мені приємно зустрічатись зі студентами: знати, як і про що ви думаєте, прислухатися до вас, враховувати ваші пропозиції», – зазначив міський голова.

Довідка:

Ліна Шеремет – лауреат IV Міжнародного конкурсу «Прем’єр-2013»; лауреат XVI Міжнародного фестивалю «Супер мікрофон Радіо Ярд», друге місце у Міжнародному фестивалі молодих виконавців української пісні «Молода Галичина» та ін.

Артем Кондратюк – лауреат Гран-прі у Міжнародному фестивалі естрадної пісні «Доля», лауреат Гран-прі у Всеукраїнському конкурсі естрадної пісні «Диво пісня», лауреат Гран-прі у Всеукраїнському музичному фестивалі-конкурсі «Мелодії Полісся», лауреат Гран-прі у Всеукраїнському конкурсі «Голос України» та ін.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: