Припарковані на узбіччях авто заважають снігоприбиральній техніці » Новини Житомира
 
 


Припарковані на узбіччях авто заважають снігоприбиральній техніці

Автор: news_maker від 22-01-2014, 14:03, переглядів: 1 387

Припарковані на узбіччях авто заважають снігоприбиральній техніці

Усі житомирські комунальні підприємства, які мають спецтехніку для очищення доріг і тротуарів від снігу, задіяні для прибирання вулиць міста від снігу. Про це розповів начальник комунального господарства Житомирської міської ради Олександр Марцун.

На дорогах працюють грейдери, підмітальні трактори, плужнощіточні автомобілі, екскаватори, піскорозкидачі, проте їхній роботі часто заважає транспорт, який власники припарковують на узбіччях, а інколи і на проїжджій частині.

На цьому акцентував увагу під час засідання виконавчого комітету Житомирський міський голова Володимир Дебой. Мер Житомира закликав водіїв не залишати авто на узбіччі доріг, адже це заважає комунальникам очищувати дороги від снігу.

«Під час очищення доріг нерідко наші працівники зіштовхуються з проблемою, коли водії залишають свій транспорт на узбіччі, проїжджій частині чи тротуарах. Особливо це заважає у нічну пору, коли ми випускаємо більше одиниць спецтехніки для прибирання снігу», – зазначив Олександр Марцун.

Дорожні служби закликають водіїв бути відповідальними і не створювати перешкоди очищенню м. Житомира від снігу, адже робота виконується у їхніх інтересах.
Припарковані на узбіччях авто заважають снігоприбиральній техніці

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: