Реформування міліції можливе лише в умовах стабілізації суспільно-політичної ситуації в державі » Новини Житомира
 
 


Реформування міліції можливе лише в умовах стабілізації суспільно-політичної ситуації в державі

Автор: news_maker від 11-03-2014, 19:35, переглядів: 1 255

Реформування міліції можливе лише в умовах стабілізації суспільно-політичної ситуації в державі

Під час спілкування з керівниками підрозділів УВМС України в Житомирській області голова облдержадміністрації Сидір Кізін наголосив на тому, що в нашій державі має бути розроблений дієвий механізм мотивації працівників міліції. За його словами, очікувати на високий рівень віддачі від них та ефективну роботу можна лише за умови підвищення розміру заробітної плати.
Сидір Васильович звернув увагу на те, що якісним змінам у системі органів внутрішніх справ має передувати глибоке реформування. На місцевому рівні цього зробити неможливо, але вище керівництво держави спроможне прийняти відповідне рішення. Очільник області зазначив, що наразі в Україні вже досягнуто консенсус між представниками різних політичних сил щодо реформування міліції. При цьому, Сидір Кізін зазначив про те, що впровадження будь-яких змін варто починати із себе. Саме тому пріоритетним напрямком роботи для працівників органів внутрішніх справ має стати повернення довіри громадян до міліції та забезпечення спокою і громадського порядку, адже будь-яка реформа матиме результат, якщо буде реалізуватися в умовах спокійного життя.
Начальник УМВС України в Житомирській області Юрій Демяненко подякував обласному керівництву за увагу до галузевих служб, стройових та територіальних підрозділів міліції і запевнив, що працівники органів внутрішніх справ готові виконувати усі поставлені перед ними завдання.
Прес-служба облдержадміністрації

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: