Система ЖКГ повинна бути прозорою та конкурентоспроможною » Новини Житомира
 
 


Система ЖКГ повинна бути прозорою та конкурентоспроможною

Автор: news_maker від 13-03-2014, 14:14, переглядів: 1 222

Система ЖКГ повинна бути прозорою та конкурентоспроможною

Голова облдержадміністрації Сидір Кізін під час розширеного засідання колегії департаменту житлово-комунального господарства наголосив, що пріоритети у діяльності працівників цієї сфери мають бути у наданні якісних послуг споживачам.
«Ваша робота не повинна бути централізовано зав’язана на владі. Ви надаєте звичайні послуги споживачам. Процес має бути зведений до того, що за якісну роботу комунальники будуть отримувати гідну платню», - сказав Сидір Васильович.
За дорученням вищого політичного керівництва держави в області проводитиметься реформування галузі житлово-комунального господарства спільно з органами місцевого самоврядування. За словами Сидора Васильовича, ЖКГ необхідна глибока реформа для досягнення результатів розвинених країн. Вона потребує політичної волі та наполегливості. Тоді за належно виконану роботу кожен зможе отримати достатній рівень доходів.
Найбільшою проблемою сьогоднішньої системи ЖКГ, на думку очільника області, є те, що вона досі залишилася на рівні Радянського Союзу. Цій галузі бракує конкретності та прозорості, визначення засад правовласності, поваги до правовласності. «Це фундаментальні речі, які можуть змінитися лише за наявності політичної волі в процесі серйозної роботи», - зазначив Сидір Кізін.
Голова обласної ради Віталій Француз додав, що важливим пріоритетом у роботі комунальників повинно стати розуміння того, що всі працюють для людей і на людей. Коли громадяни поважатимуть працю одне одного, благоустрій зміниться на краще.
Прес-служба облдержадміністрації

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: