Жоден з банків не видаватиме бюджетникам зарплату » Новини Житомира
 
 


Жоден з банків не видаватиме бюджетникам зарплату

Автор: news_maker від 21-03-2014, 16:06, переглядів: 1 281

Жоден з банків не видаватиме бюджетникам зарплату

Хоча звучить це, як страшний сон, але це дійсно так. До цього рішення прийшли чиновники після зустрічі з представниками банківських установ, що відбулось на тижні. Нагадуємо, в зв’язку з пікетуванням «Сбербанку Росії» громадськими активістами, на минулому тижні було проведене засідання виконкому, на якому було прийняте рішення провести конкурс на право обслуговувати бюджетні установи міста. В його рамках пройшла зустріч з банками, для вивчення їхніх пропозицій.

За словами Таміли Павлішиної, заступниці міського голови, під час спілкування, прозвучало багато спокусливих пропозицій щодо умов на яких обслуговуватимуться бюджетні установи. При цьому, їх не лише озвучили, але й залишили на подальше опрацювання, яке й виявило чи не в кожній з них нюанси, про які «забули» вказати банкіри. В них були неточності та певні невідповідності, що змусило чиновників ще раз задуматись над правильністю свого рішення і його наслідки.

За кілька днів переосмисливши всю ситуацію з обслуговуванням бюджетних структур, на чергове засідання виконкому було винесене рішення рекомендаційного характеру в якому йшлося про виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ через каси закладів, де вони працюють. Велосипед при цьому вигадувати не довелось, оскільки так було раніше, коли платню привозили інкасатори, тож нині ця практика відновиться.

Втім, не зважаючи на рекомендаційний характер рішення, міський голова наголосив, що відтепер кожен керівник нестиме особисту відповідальність за вчасну виплату коштів. Саме ж рішення було прийняте лише задля захисту коштів бердичівлян, наголосили чиновники, оскільки частина банків ввела обмеження на зняття готівки, а це аж ніяк не знімає соціальну напругу.
За матеріалами

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: