В Житомирі затвердили обмеження щодо кількості зупинок приміського транспорту » Новини Житомира
 
 


В Житомирі затвердили обмеження щодо кількості зупинок приміського транспорту

Автор: news_maker від 20-12-2012, 14:18, переглядів: 3 103

В Житомирі затвердили обмеження щодо кількості зупинок приміського транспорту

На засіданні виконкому начальник управління транспорту та зв’язку міськради Костянтин Підпокровний зауважив, що свого часу було погоджено лише дві зупинки приміського громадського транспорту – Водоканал та вулиця Жуйка. Незважаючи на це, водії приміських маршруток продовжують спинятися практично на кожній зупинці. Це не лише створює затори, а й заважає роботі міського електротранспорту, переконаний Костянтин Підпокровний:

"Це 16 приміських маршрутів. Їх присутність і активна робота по місту створює незручності для міського автотранспорту та електротранспорту. Зокрема те, що вони забирають пасажирів, погіршує стан трамвайно-тролейбусного управління"

Костян Підпокровний підкреслив, що рішення про обмеження руху приміського транспорту мало бути прийнято ще два місяці тому, однак тоді відстрочки попросила обласна влада – для проведення громадських обговорень з жителями прилеглих селищ. Після цього проект повернули, запропонувавши залишити для приміських маршруток майже всі зупинки міського громадського транспорту. Члени виконкому з цим не погодилися, у свою чергу, пропонуючи лише кілька зупинок, залежно від курсу маршруту. І погодили попередній проект рішення, який виносився на розгляд два місяці тому.

За дотриманням виконання рішення слідкуватиме спеціальна група, у складі якої працівники ДАІ, укртрансінспекції та інших спеціалізованих служб. На порушників чекають штрафи – від 170 до 1700 гривень.

У свою чергу міський голова Житомира Володимир Дебой запропонував провести розрахунки щодо доцільності руху по місту приміських маршрутів. І додав, що, можливо, найближчим часом варто зайнятися їх оптимізацією.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: