На Малинському каменедробильному заводі застосовується така ж технологія, як і на підприємстві у Лондоні » Новини Житомира
 
 


На Малинському каменедробильному заводі застосовується така ж технологія, як і на підприємстві у Лондоні

Автор: news_maker від 11-04-2014, 22:52, переглядів: 1 716

На Малинському каменедробильному заводі застосовується така ж технологія, як і на підприємстві у Лондоні

Голова правління ПАТ «Малинський каменедробильний завод» Юрій Аннєнков розповів, що підприємству вже 62 роки. Працює завод переважно на місцевий ринок, в зимовий період постачається продукція на ринок України, Білорусії та Росії.
На заводі працює 400 чоловік, середня заробітна плата працівників – 3,5 тис. грн. У 2013 році було випущено 6 млн. тонн готової продукції. До місцевого бюджету сплатили близько 10 млн. грн. податків минулого року.
Сидір Кізін відмітив, що такі підприємства є важливими для розвитку всієї області, адже вони забезпечують валовий національний продукт, сплачують податки до місцевих бюджетів. Наразі буде змінюватися підхід до взаємовідносин між владою та представниками бізнесу. Зменшення тиску контролюючих органів допоможе вивести тіньовий оборот в офіційний, ці кошти зміцнюватимуть економіку області та країни загалом.
ПАТ «Малинський каменедробильний завод» входить до складу компанії «Юнігран». Генеральний директор компанії «Юнігран» Сергій Деняк розповів, що підприємство працює на території Житомирської області в напрямку видобувної галузі гірничої продукції і є одним із найбільших видобувних підприємств в Україні. Середньомісячна заробітна плата компанії «Юнігран» складає 5 тис. грн.
На Малинському каменедробильному заводі для видобутку граніту використовується екологічно безпечна вибухівка, до складує якої входить селітра. Подібна технологія також впроваджується на підприємстві, котре знаходиться на окраїні Лондона.
Довідково: ПАТ «Малинський каменедробильний завод» сьогодні — провідне підприємство нерудної галузі в Україні, яке спеціалізується на видобутку щебеню для залізобетонних і асфальтових сумішей. Компанія виробляє таку продукцію: камінь-бут, що використовується для декоративного і ланшафтного будівництва, а також будівництва архітектурних огорож; щебінь гранітний усіх фракцій, що використовується для усіх видів будівництва в т.ч. для художнього бетонного лиття, виготовлення плитки і плит перекриття, бетонних блоків і залізничних шпал, доріг, мостів і метрополітенів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: