Офіційна заборгованість по заробітній платі в Житомирі практично відсутня » Новини Житомира
 
 


Офіційна заборгованість по заробітній платі в Житомирі практично відсутня

Автор: news_maker від 23-04-2014, 19:58, переглядів: 1 288

Офіційна заборгованість по заробітній платі в Житомирі практично відсутня

Таку інформацію надав директор департаменту бюджету та фінансів Житомирської міської ради Сергій Гаращук. На сьогодні ситуація наступна:

"Якщо не враховувати підприємства-банкрути, то ми маємо лише одне-єдине державне підприємство – це "Поліськгеодезкартографія", яке заборгувало близько мільйона гривень з виплати зарплати своїм працівникам. Решта підприємств – це незначні суми заборгованості, яка є переважно ситуативною. Всередині минулого року у нас була заборгованість перед працівниками трамвайно-тролейбусного управління. На жаль, у перспективі ми також очікуємо нарощування заборгованості щомісяця на суму близько мільйона гривень".

Крім того, в місті є прихована заборгованість, яка офіційно не обліковується:
"На початок року ми заборгували з міського бюджету підрядним організаціям 29 мільйонів гривень. Проаналізували – це місячний фонд зарплати тих же підрядників. Я хочу вірити, що спочатку підприємець виплатив заробітну плату, а вже потім сплатив за матеріали і за інше. Але напевно це не так. Скоріше за все, це матеріали і послуги були оплачені, а заборгованість перед працівниками залишилась. Але її в статистиці немає".

Відповідно, зазначив директор департаменту, з цієї ймовірної заборгованості не сплачується і цілком реальний податок з доходів фізичних осіб. А відтак, зменшуються надходження до міського бюджету.

Джерело: http://103fm.com.ua

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: