1 червня розпочнеться перша зміна в таборі «Супутник» » Новини Житомира
 
 


1 червня розпочнеться перша зміна в таборі «Супутник»

Автор: news_maker від 28-05-2014, 16:50, переглядів: 2 669

1 червня розпочнеться перша зміна в таборі «Супутник»

Загалом, протягом літа в «Супутнику» проводять 4 зміни, змогу відпочити та оздоровитись отримують 1000 дітей. Табором опікується КП «Реклама», вже 4 роки «Супутник» знаходиться на балансі комунального підприємства, зазначає директор КП «Реклама» Володимир Шуст.

«Перша зміна в нашому таборі особлива. Третій рік поспіль тут відпочиває 8 діток з особливими потребами з мамами, дітки з малозабезпечених сімей, з неповних сімей. Фінансується перша зміна виключно з міського бюджету», - констатує Володимир Шуст.

Також на сьогодні викуплені путівки на другу, третю та четверту зміни.

«600 путівок куплено за кошти фонду соціального страхування. Тобто, будь-хто із батьків, хто бажає, щоб його дитинка оздоровилась у «Супутнику», може підійти у міський фонд соціального страхування, написати заяву, доплатити 10% від вартості путівки, і всього за 210 грн. його дитина зможе 21 день повноцінно відпочивати та оздоровлюватись у «Супутнику» - говорить Володимир Шуст.

При підготовці до відкриття літнього сезону табору «Супутник» в 2014, позитивом Володимир Шуст відзначає будівництво плавального басейну.
«Через днів 10, максимум 2 тижні, ми плануємо запустити плавальний басейн. В нас були плани і обіцянки запустити його ще до осені минулого року, оскільки кошти були виділені сесією міської ради ще у травні 2013, але в зв’язку з подіями та економічною ситуацією в країні ці кошти ми отримали лише місяць тому. Можна сказати, що шаленими темпами робимо все можливе аби відкрити басейн якщо не на початок першої зміни, то хоча б з середини» - каже директор КП «Реклама».

Але басейн, це не єдине чим може похизуватись табір, зазначає Володимир Шуст.

«Кожного року ми відновлюємо по одному корпусу. Робимо все кращим. Вже в двох корпусах для старших дітей зробили підвісну стелю. Плануємо відкрити додатково ще один, шостий, корпус, який 40 років використовуюся як склад. В ньому замінили вікна та двері».

«За останні 3 роки табір дійсно преобразився. Значно покращилась матеріально-технічна база» - доповнює заступник міського голови Олександр Бочковський. «Важливо, коли керівник особисто зацікавлений у тому, щоб заклад розвивався. Тоді і спостерігається такий гарний результат. Також, хочу подякувати Юрченко О.І. і її колегам студентам-волонтерам, які за покликом душі займаються благоустроєм закладу в свій вільний час».
1 червня розпочнеться перша зміна в таборі «Супутник»
1 червня розпочнеться перша зміна в таборі «Супутник»
1 червня розпочнеться перша зміна в таборі «Супутник»
1 червня розпочнеться перша зміна в таборі «Супутник»

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: