У Житомирі з 1 липня майже вдвічі подорожчає вода » Новини Житомира
 
 


У Житомирі з 1 липня майже вдвічі подорожчає вода

Автор: news_maker від 3-06-2014, 11:25, переглядів: 2 619

У Житомирі з 1 липня майже вдвічі подорожчає вода

З 1 липня в Житомирі на 76% збільшиться тариф за водопостачання та водовідведення. Про це на брифінгу 3 червня сказав перший заступник мера Сергій Сухомлин, пише житомир інфо.
«З 1 липня на 76% буде дорожче вода. Тариф буде покриватися на 101% і держава більше не виділятиме з бюджету гроші на компенсацію різниці в тарифах», - розповів сергей Сухомлин. Перший заступник мера також повідомив, що зараз розглядається спільна програма міської влади та водоканалу з установки лічильників на воду.
«Ми підрахували, що потрібно 21 млн. грн., щоб забезпечити всі квартири лічильниками. Зараз у тариф закладається споживання на 1 людину 5,5 куб. м води на місяць, а розрахунки показують, що за лічильником - 2,7 куб.м., тобто установка лічильників дозволить компенсувати підвищення », - підкреслив перший заступник мера.
Сухомлин повідомив, що станом на кінець травня борг КП «Житомирводоканал» за електроенергію становив 29 млн. грн., але вже проведено взаємозалік на 15,5 млн. грн. і планується ще один - на 8 млн. грн.
Нагадаємо, востаннє тарифи на воду в Житомирі підвищували у березні 2012 року: кубометр води зараз коштує 1,95 грн., Оплата послуг водовідведення - 2,53 грн. за 1 куб.м.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: