На Житомирщині ДАІшники затримали автомобіль, "нашпигований" спецзасобами та набоями » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині ДАІшники затримали автомобіль, "нашпигований" спецзасобами та набоями

Автор: news_maker від 10-06-2014, 10:46, переглядів: 1 383

На Житомирщині ДАІшники затримали автомобіль, "нашпигований" спецзасобами та набоями

З підозрілої автівки, зупиненої на стаціонарному посту дорожньо-патрульної служби у Новоград-Волинському районі Житомирщини, правоохоронці вилучили цілий арсенал спецзасобів, набої до мисливської зброї, пневматичний пістолет і ДАІшний жезл. Через пильність міліціонерів усе це житель Івано-Франківської області не довіз до столиці.

Уночі на 235 км автодороги Київ – Чоп у Новоград-Волинському районі інспектори ДПС, які чергували на місцевому стаціонарному посту, зупинили автомобіль «Шевролет», в якому не працювала ліва фара освітлення. Під час розмови із водієм, 23-річним жителем Івано-Франківської області, було з’ясовано, що він прямує до м.Києва. Керманича ДАішники попросили надати на перевірку документи. Коли ж молодик діставав їх, у водійських дверцятах автівки міліціонери помітили предмети, схожі на набої.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Новоград-Волинського міськвідділу міліції. Правоохоронці провели огляд автомобіля і виявили у ньому справжній арсенал спецзасобів. З відділення у дверцятах вилучено 25 набоїв 16-го калібру до мисливської зброї, з-під сидіння водія – спеціальний засіб ПР-73 і жезл для зупинки транспортних засобів, з бардачка – переносну радіостанцію, а з пасажирських дверцят – пневматичний пістолет.
Під час з’ясування обставин керманич пояснив правоохоронцям, що взяв «нашпигований» автомобіль у свого знайомого за місцем проживання. Звідки у ньому заборонені речі – не знає. Автомобіль та молодика було доставлено до міськвідділу міліції. А вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Водночас подія відповідним чином зареєстрована. Правоохоронці встановлюють, звідки в автомобілі узялися спецзасоби та набої та хто до цього причетний.
На Житомирщині ДАІшники затримали автомобіль, "нашпигований" спецзасобами та набоями
На Житомирщині ДАІшники затримали автомобіль, "нашпигований" спецзасобами та набоями

СЗГ УМВС України в Житомирській області,за повідомленням УДАІ УМВС

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: