Коростенські міліціонери викрили наркопритон у підвалі багатоповерхівки » Новини Житомира
 
 


Коростенські міліціонери викрили наркопритон у підвалі багатоповерхівки

Автор: news_maker від 10-06-2014, 11:07, переглядів: 1 758

Коростенські міліціонери викрили наркопритон у підвалі багатоповерхівки

У райцентрі Житомирщини оперативники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків припинили діяльність наркопритону, розміщеного в підвальному приміщенні житлового будинку. Відносно організатора порушено кримінальне провадження.

Жителі однієї з багатоповерхівок м. Коростеня поскаржилися правоохоронцям на підозрілих осіб поблизу власного будинку, що частенько збираються надвечір. Перевірити отриману інформацію доручили оперативникам ВБНОНу, оскільки заявники звертали увагу на неадекватну поведінку невідомих, які виходили з підвалу.
- Під час огляду дійсно в одному з підземних приміщень виявили обладнану кимось кімнату з більш-менш пристосованими умовами для перебування, - розповів начальник Коростенського МВ Віктор Калітка. – У цьому помешканні знайшлося й чимало використаних шприців, пристрій для вживання наркотичних речовин та ацетильований опій, розфасований для ін’єкцій.

При з’ясуванні всіх обставин, правоохоронці встановили, що організував притон один з робітників ЖЄКу, який мав доступ до підвального приміщення. Чоловік уже кілька років уживає наркотики, а віднедавна став запрошувати й інших до спеціально облаштованого приміщення. Гостями 31-річного коростенця були, переважно, особи з кримінальним минулим, пов’язаним з вживанням або реалізацією наркотичних засобів.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського МВ УМВС, нині усе вилучене направлене на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

За даним фактом слідчим відділенням проводиться кримінальне провадження за ч.1 ст.317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), а також за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Коростенські міліціонери викрили наркопритон у підвалі багатоповерхівки

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: