Майже 600 засуджених, що відбувають покарання на Житомирщині, підпадають під дію Закону України "Про амністію у 2014 році" » Новини Житомира
 
 


Майже 600 засуджених, що відбувають покарання на Житомирщині, підпадають під дію Закону України "Про амністію у 2014 році"

Автор: news_maker від 16-06-2014, 13:18, переглядів: 1 329

Майже 600 засуджених, що відбувають покарання на Житомирщині, підпадають під дію Закону України "Про амністію у 2014 році"

Про це розповів заступник начальника управління Пенітенціарної служби в області полковник Анатолій Бобриньов. За його словами, у рамках цього Закону майже 500 осіб буде звільнено з установ виконання покарань. А ще – більш ніж 120 засудженим скоротять термін ув’язнення :

"Переважна більшість із цих засуджених – майже 400 осіб – це ті, хто вчинив злочини не пов’язані з насильством, що несе небезпеку для життя чи здоров'я людського життя, та на день набрання чинності Закону "Про амністію"відбули не менше чверті призначеного основного строку покарання".

Найбільшу кількість засуджених, понад 280 осіб, буде звільнено у Житомирській колонії №4. Ще майже 70 засудженим з цієї установи буде зменшено термін покарання. А от у Бердичівській виправній колонії № 70 – установі максимального рівня безпеки – жоден засуджений не підпадає під дію Закону "Про амністію", відзначає Анатолій Бобриньов.

Крім згаданих 600 осіб, що відбувають покарання на Житомирщині, у рамках цьогорічного Закону України "Про амністію" буде звільнено від покарання і більше 400 осіб, які перебувають на обліку у кримінально-виконавчих інспекціях, і які були засуджені до покарання не пов’язаних з позбавленням волі.

"Наразі 100 % документів на засуджених, які підпали під дію Закону "Про амністію" в установах виконання покарань Житомирщини, підготовлено та спрямовано до судів", – зауважив заступник начальника управління Пенітенціарної служби в області Анатолій Бобриньов.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: