130 мільйонів гривень не вистачає цьогоріч в місцевих бюджетах на виплату заробітної плати та оплати енергоносіїв » Новини Житомира
 
 


130 мільйонів гривень не вистачає цьогоріч в місцевих бюджетах на виплату заробітної плати та оплати енергоносіїв

Автор: news_maker від 27-06-2014, 20:00, переглядів: 1 252

130 мільйонів гривень не вистачає цьогоріч в місцевих бюджетах на виплату заробітної плати та оплати енергоносіїв

Директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ганна Ємченко говорить, що ситуація складна, як ніколи і на допомогу держави сподіватися не варто: "Після всіх прийнятих заходів, навіть непопулярних, як відпустки без збереження заробітної плати, в нашій області не вистачає коштів у чотирьох містах і 12 районах на заробітну плату 105 мільйонів і на розрахунки за енергоносії в чотирьох містах і 11 районах ще 25 мільйонів. Держава дати не обіцяє. А в області є райони і міста, які самотужки нізащо з цієї ситуації не вийдуть, навіть абсолютно все приводячи у відповідність".
Ситуація насправді дуже складна, погоджується заступник голови обласної ради Руслан Годований. Але при цьому далеко не всі резерви вичерпані: "Тільки на бюджетній комісії департамент агропромислового розвитку від півтора мільйона гривень відмовився. Я також впевнений, що немає такого МРТ, на який ми виділили кошти, за 26 мільйонів, можна купити за 20, а 6 мільйонів зекономити. Я аналізував 2012-13 рік, середній залишок коштів по галузям складає 10 мільйонів. Якщо чесно проводити тендери, можна додатково в бюджет зекономити до 20 мільйонів гривень". Головне завдання всіх розпорядників коштів на сьогодні – це максимально бережливе ставлення до бюджетних коштів, наголосив Руслан Годований.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: