В області існує небезпека закриття кількох оздоровчих таборів » Новини Житомира
 
 


В області існує небезпека закриття кількох оздоровчих таборів

Автор: news_maker від 1-07-2014, 18:07, переглядів: 1 079

В області існує небезпека закриття кількох оздоровчих таборів

І не через якісь порушення, а через відсутність коштів. Проблему на засіданні обласного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення та відпочинку дітей озвучив виконавчий директор обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Микола Дегліс. За його словами, казначейство не перераховує кошти у табори відпочинку.
З 11 червня "зависли" 930 тисяч гривень: "Ми зверталися до казначейства, там кажуть, що самі не можуть це питання вирішити, ми звернулися з листом до голови облдержадміністрації, до прокуратури, поки що результатів немає. На сьогоднішній день табори відпочинку такі як "Дзвіночок", "Супутник", "Пролісок" вже ставлять питання про те, що вони не можуть купити продукти для дітей. Тим більше, що цим таборам ми платимо повну вартість путівок, вони не мають батьківської доплати, щоб можна було щось купити".
Микола Дегліс каже – якщо така ситуація зберігатиметься до кінця цього тижня, закриття таборів стане цілком реальним. Аби не допустити такого розвитку подій, вже сьогодні це питання почали вирішувати спільно виконавча дирекція обласного відділення Фонду соціального страхування та департамент сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: