Сидір Кізін відвідав Житомирський військовий шпиталь » Новини Житомира
 
 


Сидір Кізін відвідав Житомирський військовий шпиталь

Автор: news_maker від 16-07-2014, 13:52, переглядів: 1 463

Сидір Кізін відвідав Житомирський військовий шпиталь

16 липня до військового шпиталю міста Житомира завітав голова облдержадміністрації Сидір Кізін. Разом з начальником Державної служби лікарських засобів у Житомирській області Сергієм Моторним очільник області передав гуманітарну допомогу у вигляді ліків нашим військовим.
До збору коштів на необхідні медикаменти долучилися більше двадцяти суб’єктів господарської діяльності. За словами Сергія Моторного, координатором та ініціатором збору коштів на закупівлю ліків виступила Житомирська обласна державна адміністрація.
«Ми вдячні всім, хто відгукнувся на збір гуманітарної допомоги, а це понад 20 товариств з обмеженою відповідальністю, приватні та комунальні підприємства, фізичні особи тощо. Загальна сума коштів, яка була зібрана за короткий період нашими фармацевтами, склала 15 тисяч гривень», - розповів начальник Державної служби лікарських засобів у Житомирській області. – «Ми дуже сподіватимемося, що й інші суб’єкти фармацевтичного ринку візьмуть участь і не залишаться байдужими до збору та наданню гуманітарної допомоги військовослужбовцям, які перебували в зоні АТО».
Сергій Моторний наголосив також на тому, що ситуація в країні дуже складна і кожна пігулка та ампула дуже важлива для наших хлопців.
Як повідомив начальник госпіталю, полковник медичної служби Олександр Серебряков, близько 15 працівників шпиталю перебувають у різних містах та допомагають пораненим. Він розповів також, що до закладу потрапляють військові тільки на реабілітацію. Тут їх намагаються підтримувати як фізично, так і психологічно.

Сидір Кізін відвідав Житомирський військовий шпиталь
Сидір Кізін відвідав Житомирський військовий шпиталь

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: