Вже третя трійня народилася в обласному перинатальному центрі у цьому році » Новини Житомира
 
 


Вже третя трійня народилася в обласному перинатальному центрі у цьому році

Автор: news_maker від 16-07-2014, 14:41, переглядів: 1 482

Вже третя трійня народилася в обласному перинатальному центрі у цьому році

Сергій та Олена Поліщуки 7 років чекали на те, аби в їхній сім’ї з’явилося поповнення. А 30 червня цього року у них народилося одразу троє малят – донечки Анна та Катерина і синочок Володимир. Породілля Олена ділиться своїми враженнями і стверджує, що вона й досі не може усвідомити великої радості й щастя материнства.
15 липня в обласний перинатальний центр з подарунками завітали заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Ірина Супрун, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь та представники міської влади. Ірина Супрун привітала подружжя із народженням трійні й зазначила: «Вже традицією стало народження трієнь на Житомирщині у цьому році. Сердечно вітаю вас і бажаю вашій великій сім’ї міцного здоров’я, багато радості, удачі та Божого благословення. А ми, як влада, будемо вам допомагати та підтримувати».
Головний лікар обласного перинатального центру Юрій Вайсберг наголосив на тому, що на Житомирщині спостерігається бум у народженні трійнят. Урядові високопосадовці цікавляться, як жінкам з нашої області вдається народжувати троє повноцінних і здорових діток під час одних пологів. Юрій Рувімович констатував, що завдяки якісному медичному обслуговуванню кожна жителька нашого регіону отримує надійні гарантії того, що вагітність й пологи пройдуть без ускладнень.
Представники влади та медики вважають, що народження трійні – це знакова подія на фоні неспокійної суспільно-політичної ситуації на Сході України. У бойових діях гинуть наші земляки-військовослужбовці, що боляче переживають всі жителі регіону. Але тут, у спокійному Житомирі народжуються ті, заради мирного майбутнього яких наші відважні воїни віддають своє життя.
Міська влада Житомира ініціює виділення земельних ділянок сім’ям, які поповнилися трійнями, аби підтримати молоді родини та дати їм шанс належним чином влаштувати своє життя.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: