В Житомирі посилили контроль за недопущенням стихійної торгівлі » Новини Житомира
 
 


В Житомирі посилили контроль за недопущенням стихійної торгівлі

Автор: news_maker від 1-08-2014, 18:51, переглядів: 1 286

В Житомирі посилили контроль за недопущенням стихійної торгівлі

Міська влада поставила завдання перед "Інспекцією з благоустрою" та муніципальної міліцією – прибрати до 1 серпня вуличних торговців. Відтак щоденно з 6.30 ранку в цьому районі курсують рейдові групи, і несанкціонованого продажу практично немає. Натомість люди мають отримати можливість реалізовувати свою продукцію, і в першу чергу йдеться про сільгоспвиробника. Міська влада шукає оптимальні для обох сторін варіанти, каже перший заступник житомирського міського голови Сергій Сухомлин:
"Неодноразово виїздив на зустріч з торговцями та проводив наради в міській раді. Зараз навколо Житнього ринку ситуація зі стихійною торгівлею більш-менш врегульована. Розумію, що не можна це запускати. В той же час ми маємо людям дати можливість кудись перейти. На даний момент маємо одну ділянку, яка знаходиться в оренді у комерційної структури, це місце торговців влаштовує. Досягнута домовленість про те, що місто може взяти цю територію в суборенду на три роки для облаштування соціального ринку".
Окрім того, в подальшій перспективі торгівельні місця планують облаштувати на землях, виділених під три приміські автостанції – в районі Смолянки, залізничного вокзалу і на проспекті Миру. За словами Сергія Сухомлина, актуальним залишається й питання перенесення з вулиці Небесної сотні (колишня Московська) павільйонів з квітами. Конкретного місця розташування квіткового ринку поки що не названо.

В Житомирі посилили контроль за недопущенням стихійної торгівлі

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: