Новоград-Волинські правоохоронці повернули власникові викрадений інструмент » Новини Житомира
 
 


Новоград-Волинські правоохоронці повернули власникові викрадений інструмент

Автор: news_maker від 2-08-2014, 20:13, переглядів: 1 120

Новоград-Волинські правоохоронці повернули власникові викрадений інструмент

Поки власник бензопили поїхав у справах, його робочий інструмент викрав родич та встиг продати односельчанину. Міліціонери викрили зловмисника та повернули власникові вартісну пилку.

Інструмент у чоловіка був не тільки помічником по господарству, а і засобом заробітку - односельчани частенько замовляли йому порізати дрова на зиму. Цього ж разу чоловік допомагав заготовити деревину рідній тітці. Закінчивши роботу, залишив пилку їй на зберігання, а сам на кілька днів відлучився. Коли ж повернувся, виявив, що вартісний інструмент зник. Чоловік звернувся до міліції.

У ході низки слідчо-оперативних заходів правоохоронцям вдалося вийти на слід злочинця. Ним виявився безробітний зять тітки потерпілого, який зізнався, що запримітив, де зберігається інструмент та вирішив його викрасти. Пізно увечері він поцупив бензопилу та продав односельчанину за значно нижчою ціною, розповівши байку про те, що «пилка справна та дорога, але терміново потрібні гроші».

- Правоохоронці вилучили викрадене та повернули власникові, - повідомив т.в.о. начальника Новоград-Волинського міськвідділу міліції Олег Журавель. - За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1. ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Чоловікові загрожує штраф від 850 до 1700 гривень або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України в Житомирській області, за повідомленням Новоград-Волинського МВ УМВС

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: