Родинам загиблих і постраждалих в ході АТО бердичівлян нададуть 130 тис. гривень » Новини Житомира
 
 


Родинам загиблих і постраждалих в ході АТО бердичівлян нададуть 130 тис. гривень

Автор: news_maker від 20-08-2014, 19:27, переглядів: 1 136

Родинам загиблих і постраждалих в ході АТО бердичівлян нададуть 130 тис. гривень

Таке рішення прийняли депутати міської ради на позачерговій сесії. Гроші з міського бюджету виділять для підтримки семи родин бердичівлян: переважно дружин та матерів поранених і загиблих військовослужбовців. Їх прізвища та суми допомоги, викладені у проекті рішення міськради.

Депутати і члени виконкому вже неодноразово надавали посильну допомогу бердичівським воїнам, збирали гроші, наголошує міський голова Бердичева Василь Мазур, і додає, що нині місто готує чергову партію необхідних речей для відправки артилеристам, й надалі не лишатиметься осторонь:

"Якщо ваші працівники призвані в армію, то до нас, як представників міської влади звертаються їхні рідні по допомогу. Я просив би вас цікавитись, де ці хлопці служать, в яких підрозділах, яка допомога їм потрібна, як живуть їхні сім’ї. Це наш святий обов’язок. І ще одне питання. У Бердичеві зростає кількість біженців. Ми часто звертаємось до вас, керівників та представників бізнесу, з проханням допомогти. Я просив би усі служби ставитись до цих людей з особливою увагою, бо вони пройшли страшні випробування", – сказав Василь Мазур.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: