Після відпустки житомирські військовослужбовці повернулися в зону АТО » Новини Житомира
 
 


Після відпустки житомирські військовослужбовці повернулися в зону АТО

Автор: news_maker від 21-08-2014, 11:21, переглядів: 1 568

Після відпустки житомирські військовослужбовці повернулися в зону АТО

Громадськість та представники влади області прийшли у військову частину на Богунії в м. Житомирі, аби побачити справжніх героїв, побажати їм щасливої дороги, перемоги та найшвидшого повернення додому.
19 серпня майже 100 наших земляків поверталися в зону АТО після відпустки. З військовослужбовцями поспілкувався і кандидат на посаду заступника голови облдержадміністрації з гуманітарних питань Ярослав Лагута. Він зазначив зазначив: «Ми прийшли підтримати наших хлопців і побажати, аби вони швидше поверталися додому з перемогою. Обласна та міська влада зробить все можливе для того, аби підтримати їх морально та матеріально. Знаю, що всі, хто перебуває в зоні АТО, – це справжні герої. Сподіваюся, що найближчим часом наші земляки повернуться на рідну Житомирщину живими і здоровими».
Того ж дня бійці з 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади поклали квіти до пам’ятного знаку на майдані Соборному в обласному центрі та вшанували спільною молитвою своїх бойових побратимів, які загинули на сході України.

Після відпустки житомирські військовослужбовці повернулися в зону АТО

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: